Skocz do zawartości

Makaron Po Sycylijsku


amelia1

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 0,5 kg makaronu najlepiej świderki 2 małe cebule 40 dag watróbki drobiowej 30 dag żółtego sera pieprz sól Sposób wykonania: Makaron ugotować w średnio osolonej wodzie. Wątróbki oczyścić, pokroić w kawałki średniej wielkości, cebulkę drobno posiekać i razem z wątróbkami wrzucić na gorący olej. Jak cebulka się zeszkli a wątróbka będzie miękka, wymieszać z makaronem. Podawać ciepłe, posypane startym żółtym serem. Ser można też wymieszać razem z makaronem i wątróbką. Smacznego!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 9 miesięcy temu...

;)  Widze że nikt się nie skusił na zrobienie makaronu ,ale może teraz komuś zasmakuje bo zobaczeniu jak wygląda,dość obficie posypany żółtym serem :)  

post-4684-1185696866_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.