Jolcia Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Wybieramy malutkie pieczarki,myjemy,maczamy w jajku, obtaczamy w bułce tartej i pieczemy w głębokim oleju. Następnie wkładamy do słoika i zalewamy zalewą. ZALEWA -1/2 litra wody -1/3 szklanki octu 10% -3 ziarenka ziela angielskiego -2 listki laurowe -trochę soli -2 łyżeczki cukru Składniki zalewy zagotować i wlać do pieczarek. Super smakują na drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ela2225 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Polecam !!!Jest to super danie!!! jak robie ryby w occie to pieczarki też piekę i dodaje do ryb jest suuuper!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.