Jolcia Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Wybieramy malutkie pieczarki,myjemy,maczamy w jajku, obtaczamy w bułce tartej i pieczemy w głębokim oleju. Następnie wkładamy do słoika i zalewamy zalewą. ZALEWA -1/2 litra wody -1/3 szklanki octu 10% -3 ziarenka ziela angielskiego -2 listki laurowe -trochę soli -2 łyżeczki cukru Składniki zalewy zagotować i wlać do pieczarek. Super smakują na drugi dzień. Cytuj
Magdalena Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Polecam !!!Jest to super danie!!! jak robie ryby w occie to pieczarki też piekę i dodaje do ryb jest suuuper!!!! ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.