Asieńka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 slodziuutkaa robię nie tylko haftowane kartki, ale również takie z papieru :grin:. Szkoda, że wcześniej nie weszłam na forum, ale mogę Ci podesłać wielkanocne wzory. ela52 dziękuję bardzo ;), ciesze się, że Ci się moje kartki podobają. Klamerka bardzo serdecznie Ci dziękuję ;). Justyna.K śliczne karti ;). Kartki wyszywać zacznę od wakacji, żeby każdy dostał, najlepszy sposób hehe. figiel minia51 bardzo Wam dziękuję ;). elzunia10 bardzo dziękuję, materiał nazywa się kanwa i w sumie w każdym sklepie z pasmanterią można kupić, a jak nie to można zamówić w necie. Pozostaje mi zakupić nowej kanwy i duuuużo nitek, ostatnio tata mi je podbiera do robienia haczyków czy czegoś tam hehe, no i będę mogła zacząć wyszywać, a chciałabym ich zrobić na Boże Narodzenie naprawdę dużo. ina12 może mogłabym od Ciebie odkupić nitki? Na święta zrobiłam kartki z papieru razem z chłopakiem, oto one: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Asieńka o mulinę Tobie chodzi prawda?. Odkupić nie możesz, to będzie odemnie prezent, jest orginalna tak jak w sprzedaży. Asieńko podaj mi prywatnie adres, a w sobotę będzie przesyłka nadana. Bardzo się cieszę i pozdrawiam serdecznie. Bardzo ładne kartki zrobiłaś razem z chłopakiem, masz fajnego chłopaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodziuutkaa Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Asieńko, jesli mozesz wysłac te wzory to ja bardzo chetnie :grin: to moj mail: kaka_86@o2.pl Te Bozenarodzeniowe sa takie proste i orginale, bardzo mi sie podobają, takie jak lubie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Jeeej śliczne te kartki Asieńko :D Gratuluję zdolności :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asieńka Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 ina12 bardzo dziękuję :D :cry:, już piszę Ci wiadomość :razz: :razz: . Przepraszam, że dopiero teraz, ale przez ostatnie dni zmagałam się z jakimś wirusem żołądka i dopiero do siebie dochodzę. Jeśli chcesz mogę dla Ciebie zrobić kartkę :P :(. slodziuutkaa najpóźniej jutro będziesz miała te wzory :grin: :grin:. Dorota bardzo serdecznie dziękuję :grin: :grin:. Staram się jak mogę :-D :P. Moje ostatnie kartki: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ojej ,dawno tu nie byłam :P . A widzę ,że produkcja kartek idzie pełną parą ! Asieńko no po prostu brakuje słów ,żeby opisac ,jak mi sie podobają karteczki :grin: . Są piękne !!!! Możesz trochę opisać ,jak je wykonujesz ? czy materiał jakoś zabezpieczasz przed strzepieniem ,a potem podklejasz pod kartkę ,od spodu ? .... Pozdrawiam ,życzę nowych pomysłów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Piękne kartki :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asieńka Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 figiel bardzo dziękuję za miłe słowa. Tutaj jest pokazane i opisane jak moje kartki powstają :-) :cry:, oczywiście dzielnie pomaga mi chłopak :P :P. Kanwę z wyszytym wzorem przyklejam do kartki taśmą dwustronną. Dorota bardzo dziękuję :P :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Oj , sporo pracy wymaga wykonanie takiej kartki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Asieńko teraz wiem że zrobienie kartki jest pracochłonne i wymaga cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asieńka Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 figiel niby tak, ale jak się dojdzie do wprawy to coraz szybciej idzie :-) :cry:. Halinko czasami cierpliwość się przydaje, ale uważam, że warto się potrudzić żeby zrobić taką kartkę. Niedługo sama będziesz trzymała jedną z nich, tylko z motywem wielkanocnym, w dłoni :P :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Asieńko dziękuję, Ty tyle czasu poświęcasz i się napracujesz i dla mnie chcesz przysłać kartkę, nie odmawiam, wręcz przeciwnie, bardzo się ucieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi