sylwia791 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 czesc jestem u was calkiem niedawno ale uwielbiam te strone bo jest tu u was wszystko. Potrzebuje przepis na salatke z bialej rzodkiewki zwykla salatke do drugiego dania jak cos bedziecie miec pochwalcie sie dzieki pa pa Cytuj
Tina Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam Ja trę rzodkiew na tarce ( grube oczka ) lekko solę i po chwili odciskam sok (jest mniej gorzka )doprawiam solą i pieprzem i zalewam śmietaną My lubimy taką ale jak mamy gości na obiedzie i robię rzodkiew to dodaje trochę szczypiorku i kukurydzy żeby zmienić kolory ja jedak wolę zwykłą bez dodatków Pozdrawiam Cytuj
basga Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 dla mnie też ta surówka najlepsza jest ze śmietaną,bez dodatków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi