Gość kemiz Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Witam. Czy macie jakieś pomysły na zastosowanie owoców kandyzowanych? Wiśnia, czereśnia, skórka pomarańczowa, mieszanlka kesowa, agrast, porzeczka itp. Cytuj
agnieszka Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Ja stosuje mieszanke keksową jako dodatek do sernika z brzoskwiniami.brzoskwinie układam na serze a owoce dodaje do sera .Sernik ten ma duże powodzenie :) Cytuj
basga Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Ja lubię takie owoce dodać do musli z jogurtem,można też użyć do dekoracji ciast,deserów z bitą śmietaną i tortów. Cytuj
zebcia Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Mmmm musli z jogurtem - pychotka!!!:P A jeśli chodzi o te owoce to może jakiś keksik? Wiem jeszcze, że skórka pomarańczowa pysznie smakuje w cieście drożdżowym zwanym "topielec" (przepisu mojej babci). Przeszukam fora czy tego nie ma i dam przepis w razie czego :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi