Gość kemiz Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 Witam. Czy macie jakieś pomysły na zastosowanie owoców kandyzowanych? Wiśnia, czereśnia, skórka pomarańczowa, mieszanlka kesowa, agrast, porzeczka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 Ja stosuje mieszanke keksową jako dodatek do sernika z brzoskwiniami.brzoskwinie układam na serze a owoce dodaje do sera .Sernik ten ma duże powodzenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Ja lubię takie owoce dodać do musli z jogurtem,można też użyć do dekoracji ciast,deserów z bitą śmietaną i tortów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebcia Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Mmmm musli z jogurtem - pychotka!!!:P A jeśli chodzi o te owoce to może jakiś keksik? Wiem jeszcze, że skórka pomarańczowa pysznie smakuje w cieście drożdżowym zwanym "topielec" (przepisu mojej babci). Przeszukam fora czy tego nie ma i dam przepis w razie czego :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.