basga Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Ja mam taką i jestem wreszcie zadowolona :-) https://www.imperiumzakupow.pl/c196_gofrown...ca__dezal_301_4 Cytuj
Gość ewa.73r Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Ja mam od ponad 10 lat gofrownice 700 W z MP Produkt i gofry wychodza chrupiace.Wszystko zalezy od przepisu i od tego odparowywania na stojaco. witam! proszę mi powiedziec czy gofry wychodzą grube czy ciękie? pozdrawiam Cytuj
Alexandra1984 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 A ja mam 2w1 :-? gofrownica i opiekacz do kanapek (TSK-2011) muszę przyznać że to fajna sprawa szczególnie podczas wakacyjnych wypadów a i w szafce nie zajmuje zbędnego miejsca wystarczy jedynie wymienić płyty w zależności od tego co chcemy przyrządzać i sprawa jest załatwiona. Co do samej mocy, to też jest to 700W Cytuj
paula_latte Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Ja mam gofrownicę Sapira 1400 W. Nigdy się jeszcze nie zdarzyło, żeby gofry wyszły nie takie jak trzeba. :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi