amelia Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 1kg. pieczarek, 2 jajka, 1 szklanka bulki tartej, cebula, 0,5 kostki margaryny, sol, pieprz, vegeta Pieczarki obrac, wyplukac. Cebule i pieczarki przepuscic przez maszynke do miesa. Mase wylozyc na sito i dobrze wycisnac. Do tak przygotowanego miazszu dodac 3/4 szklanki bulki tartej, 2 surowe jajka i dobrze wymieszac. Przyprawic do smaku. Formowac kotleciki, obtoczyc je w bulce tartej i smazyc na goracym tluszczu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.