Skocz do zawartości

Surówka Z Kapusty Pekińskiej


ana

Rekomendowane odpowiedzi

Główka kapusty pekińskiej 4 pomidory 2 jaja strąk zielonej papryki mały słoik majonezu cukier,pieprz,sól Kapustę dokładnie umyć,oddzielając poszczególne liście,osączyć i poszatkować.Pomidory sparzyć,obrać ze skórki i pokroić w niezbyt grubą kostkę.Paprykę umyć i po usunięciu gniazda nasiennego pokroić w cienkie paski.Jaja ugotować na twardo,obrać i posiekać.Wszystkie składniki wymieszać z majonezem(lub majonez wymieszany pół na pół z jogurtem naturalnym) i przyprawami.Przed podaniem schłodzić w lodówce.SMACZNEGO!!! :P

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.