ina12 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 10 dag zmielonych orzechów laskowych 1 łyżeczka sypkiej kawy rozpuszczalnej 25 dag twarogu - 3 x zmielonego 4 łyżki cukru 1 szklanka kremówki 1 torebka zagęstnika do śmietany 1/4 szklanki rumu kilka orzechów laskowych do dekoracji Orzechy zmielone wymieszać z kawą, twarogiem i cukrem, a następnie wymieszać z kremówką ubitą z zagęstnikiem i doprawioną rumem. Krem włożyć do szklanej salaterki i ozdobić orzechami. Wstawić do lodówki do stężenia. Do kremu można podać kruche ciasteczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.