basga Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 PAMIĘTAM JAK ŁADNYCH PARĘ LAT TEMU W JEDNEJ CUKIERNI JADŁAM CIASTKO PONCZOWE. WYGLĄDAŁO TROCHĘ JAK OPONKA I BYLO BAAAARDZO WILGOTNE/STĄD JEGO NAZWA/. NIESTETY,TAMTEJ CUKIERNI JUŻ NIE MA A JA ZJADLABYM TAKIE CIACHO. CZY KTOŚ ZNA MOŻE PRZEPIS? Z GORY DZIĘKUJĘ. BASGA. Cytuj
DeLarge Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 zapraszam do kliknięcia Cytuj
basga Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 dzięki przyjacielu wszystkich potrzebujących! napewno w nowym roku wezę sie za wypróbowywanie tych przepisów.a może ktoś ma już taki sprawdzony? Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Witaj Basiu Wiele lat temu, w małej cukierni na ulicy Żydowskiej w Tarnowie były takie ciastka. Pycha. Niestety, już tam nie mieszkam a i cukierni pewnie nie ma. Czy wypróbowałaś przepisy podane przez DeLarge> Jeśli tak, to napisz, który jest najlepszy. Będę wdzięczna. :D Cytuj
basga Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 A gdzie tam...najpierw zapomniałam,potem się odchudzałam-nadal prawie nie piekę ale teraz mam wytłumaczenie-kuchnię remontuję. :D Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Szkoda! To może ja spróbuję w przyszłym tygodniu? Ach, to odchudzanie. Niestety, ja znowu przytyłam :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi