Katarzyna Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Do przygotowanej formy ( okrągłej lub prostokątnej ) zawsze wylewam ciasto po brzegach ono samo wpada do środka. Wykładając owoce na wierzch surowego ciasta postępuję odwrotnie zaczynam układanie od środka w ten sposób nie spycham ciasta do środka i jest równe. :lol: Pozdrawiam Jak wypróbujecie dajcie znac , czy Wam się udało. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.