basga Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgadza się.Ja np.jak wiem,że moi domownicy będą sobie sami coś pichcić to wykładam nią kuchenkę gazową i potem nie mam szorowania tylko sobie folie wymienię. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VipDelikatesy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dokładnie tak,ja robie bardzo podobnie,wtedy folia zatrzymuje każdy odprysk i piekarnik pozostaje czysty. jest ona po prostu bardzo wielofunkcyjna,lubię też pakowac w nią kanapki dzieciom do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Folię aluminiową możemy również zastosować gdy pieczemy ciasto. Zdarza się, że z góry jest już dobrze wypieczone, ale niestety w środku jeszcze nie, więc wystarczy położyć na górę ciasta taką folię i wtedy jest pewność, że się nie przypiecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi