Skocz do zawartości

Małgosine Kiełbaski


renigliwice

Rekomendowane odpowiedzi

Biała kiełbasa. boczek- plastry, cebula, wykałaczki, oregano, estragon, sól, pieprz, papryka ostra, chrzan. Pokroić białą kiełbasę na mniejsze porcje. Każdy kawałek owinąć boczkiem, spiąć wykałaczką i dać do formy żaroodpornej. Pokroić cebulę w plastry i położyć na wierzchu kiełbasy. Posolić, popieprzyć, popaprykować, dać estragon,oregano. Włożyć do nagrzanego piekarnika na 30-35 minut. Nie podlewamy wodą ani tłuszczem. Sos się sam wytworzy. Pyszne są też na zimno z chrzanem. SMACZNEGO! :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.