Skocz do zawartości

Kotlety Z Curry


behatka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Usmażyć tradycyjnie panierowane kotlety (schabowe lub z piersi kurczaka). Na 1 łyżce masła zeszklić posiekaną dużą cebulę (na 4 kotlety) , dodać curry (ile kto lubi), chwilę podsmażyć. Na usmażonego kotleta dajemy cebulkę z curry, posypujemy startym żółtym serem, robimy kleks ketchupu i kleks majonezu - zapiekamy w piekarniku do rozpuszczenia sera.Pyszne!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.