Pola Połetek Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Faktycznie, wersja nowa, ale ja nie mogę się nią cieszyć ponieważ nie mogę wejść na czat. Za każdym razem po ładowaniu wyskakuje w okienku mój login i hasło, a za chwilę napis, że nieprawidłowa jest albo nazwa użytkownika, albo hasło. Pomocy!!!!!! chętnie pogawędziłabym z Wami, ale nie mam jak! Poza tym, nawet jak loguję się ze swojego komputera, to smaczny mnie nie rozpoznaje. Cytuj
ina12 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Witaj Polu! Zalologuj się i będzie wszystko w porządku, ja tak robię. Co nowego u Ciebie słychać?, dawno nie dawałaś o sobie znać. Napisz w którym miesiącu i dniu mam za Ciebie trzymać kciuki wiesz o co chodzi, " Obrona Pracy Magisterskiej". Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Cytuj
Marra Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Pola to dlatego, że masz polskie litery w loginie. Zaglądnij tutaj Marcin Ci pomoże Pozdrawiam Cytuj
Marcin Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Jako, że problem ten nie ma nic wspólnego z wprowadzeniem nowej wersji extra.smaczny.pl wydzieliłem go z tamtego tematu. Informuję, że czat już działa także jak mamy w loginie polskie litery :razz: Godzinkę trwało ale się opłacało :razz: Zapraszam więc wszystkich - osoby, które zmieniły loginy po to, żeby się zalogować proszę o zgłoszenie chęci zmiany "powrotnej". Pozdrawiam Marcin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi