Dorota Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Sernik bez twarogu z przepisu Doruni - wyszedł super, a jak smakuje... mniam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Bardzo się cieszę Dorotko,że ciasto smakowało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 na szybko muffinki z żurawiną,bananem i kiwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Zrobiłam lekki deser z owocami ,do kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 (edytowane) a ja upiekłam rogaliki drożdżowe, prawie takie jak te francuskie mi się udały tu gołe, bez nadzienia [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] a te nadziewane frużeliną jagodową [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] uporałam się już z przepisem: rogaliki Edytowane 25 Marca 2012 przez Krystyna9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 na dzis mam torcik malinowo-brzoskwiniowy na pistacjowym biszkopcie i ciasto z nutella :) czekam na gosci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 pokażesz nam ten torcik ? Bardzo mnie zaintrygował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 jasne 🙂 wstawie przepis jutro, mozesz wyprobowac 🙂 jest swietny, dla tych ktorzy przepadaja za malinami jak ja :) . Tak wygladal : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Twoje ciasto wygląda niczym "monastyrska izba" - ciasto znane z rosyjskich stron. Ja piekłam je już dosyc dawno temu, ale z samymi wisniami. Monastyrska izba [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 jasne 🙂 wstawie przepis jutro, mozesz wyprobowac 🙂 jest swietny, dla tych ktorzy przepadaja za malinami jak ja 🙂 . Tak wygladal : oooo, ja luibię maliny. Już z niecierpliwością czekam na przepis, szczególnie że w zamrażarce mam mus z malin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jogurtowe dzisiaj upiekłam [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ooo... kolejny apetyczny kawałek ciasta :) Ja piekłam kiedyś podobne ciasto - o nazwie - rzeczywiście bardzo szybko się je robi i jest pyszne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 dzisiaj tort ajerlikierowy [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 i babkę jeszcze upiekłam [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] i pleśniaka też [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi