Krystyna9 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 właśnie wstawiłam do lodówki ciasto na jutrzejszą kremówkę (lub jak kto woli - napoleonkę). Nie mam pojęcia ci mi z tego wyjdzie, bo okrutne kombinacje alpejskie popełniłam. Jedno jest pewno, nie jest to typowe ciasto francuskie, lecz jakiś mój wynalazek ;) o wiele tańszy niż maślane francuskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 No, no zapowiada się ciekawie, na pewno się uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 na razie tylko odciete okruchy z ciasta. Jestem bardzo zadowolona, bo ciasta super mi się listkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 i już gotowa do jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 a tutaj jest przepis na kremówkę (chciałam edytować post ale nie ma takiej opcji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Gratuluję Krystyno9...super wygląda i pewnie jeszcze lepiej smakuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Bardzo ładnie wygląda ta kremówka, aż ślinka cieknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 upiekłam sobie dzisiaj na śniadanie bułeczki ensaimadas. Okazały się przepyszne po prostu tak wyglada bułeczka w pełnej krasie a tak w przekroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 aż ślinka leci, piękności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 WoW! ale extra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Doroto, serdecznie polecam te bułeczki. Roboty nie ma z nimi za wiele, ciasto rośnie bardzo szybko (przynajmniej mnie tak rosło) i są baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo smaczne do tego. Właśnie przed chwilką zjadłam pół buły (oj tak, buły bo są bardzo duże) z jogurtem morelowym. Niebo w gębie po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Bułeczki drożdżowe z serem upiekłam dzisiaj. przepisu jeszcze nie napisałam. Jak tylko uporam się, to wrzucę link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 i już uporałam się z napisaniem przepisu: bułeczki z serem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Upiekłam sernik bez twarogu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.