Dorota Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Piękne te bułeczki Krysiu :D Ja piekłam kruche z gruszkami i zrobiłam jeszcze ciasto z malinami na zimno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Upiekłam wczoraj biszkopt,który mi słabo wyrósł :neutral: Dałam na niego brzoskwiniową galaretkę,a na to ubiłam piankę z truskawkowej galaretki. Takie szybkie ciasto z tego,co znalazłam w szafce ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 a ja zrobiłam ciasto, które nazwała malinowa kanapka. Pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszne i to bardzo [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 WoW! Wygląda rewelacyjnie :D Mniam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 ono lepiej smakuje jak wygląda. A przepis prosty jak budowa cepa :D https://krystyna9.livejournal.com/69784.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dziękujemy :D No rzeczywiście proste i szybkie wykonanie - trzeba będzie zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFrodo Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ciasto czekoladowe z wiśniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jogurtowe ze śliwkami [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania77 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Sernik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Krysiu,piękna ta malinowa kanapka. Na pewno smaczna. Ja upiekłam murzynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 U nas jabłecznik z aronią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Na weekend robiłam tort tiramisu dla koleżanki z okazji urodzin A właśnie piecze się ciasto marchewkowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Super wygląda ten tort Asieńko 🙂 Ps. Piękne i ciepłe słowa masz w stopce 🙂 Ja upiekłam dzisiaj ciasto ze śliwkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 zawijaniec drożdżowy z makiem i śliwkami [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi