Justyna.K Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 zuziorku wpadłaś w trans.......................kurcze po co ja to oglądam teraz jestem głodna musze już wyjść z tego smacznego przepięknie się prezentują te twoje ciacha i napewwno bosko smakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziorek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Justyno może to nie całkowity trans, ale.... jesli mam tylko okazję wypróbowuję przepisy ze smacznego i testuję na moich bliskich. Mąż przed wyjazdem śmiał się, że odpocznie na chwilę od moich kuchennych eksperymentów. Ja teraz też staram się tylko śledzic nowości na forum , bo sporo obrosłam w tłuszczyk... czuję się jak po ostatnim porodzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_mel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 zuziorku piękny torcik..szkoda że ja tak nie umiem :-D Chyba to ciasto zrobię jutro :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja mam lewe ręce do biszkoptów i kremów, a torcik wygląda apetycznie. Chyba zrobię go mężowi bo on uwielbia chałwę. Ale biszkopt kupię gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Acha! Czy biszkopt należy nasączyć? Jeśli tak to czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziorek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ja nasączyłam biszkopt sokiem z brzoskwiń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dzięki Zuziorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_mel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Nie polecam sączyć bo niektóre rzeczy z ciasta mogą że tak powiem"zejść" do biszkoptów a za duże namoczenie to też raczej nie za dobrze bo popsuje smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.