Justyna.K Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Składniki: :wink: 1 puszka tuńczyka sałatkowego :grin: 1 pęczek szczypiorku :mrgreen: 1 ogórek kiszony :wink: 4 duże jajka :wink: 4 łyzki majonezu :wink: 1 łyżkę musztardy :wink: przyprawy sól, pieprz, tzatziki Wszystko wymieszac w misce Szczypiorek pokroić, ogórek w kosteczkę, jajka w kosteczkę, przyprawić do smaku przyprawami.POLECAM SMACZNE. Pasuje do chlebka idealnie. [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
bernadettt Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Justynko ta pasta jest pycha,robię ją często,tylko bez musztardy i tzatzików,ale teraz spróbuję je dodać.Cała rodzinka uwielbia tuńczyka.Dzięki. Cytuj
ela52 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Justynko!!! Ta pasta jest super,robie ja czesto. Tylko nie dawalam przyprawy tzatziki. Pozdrawiam Cie cieplutko jak rowniez twoje pociechy :wink: :grin: :mrgreen: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Chciałam poeksperymentować więc dałam tą przyprawę tzatziki mąż określił super połączenie :grin: Cytuj
Wiolka Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Justynko czy do tej pasty to znaczy sosu można dodać odrobinę keczupu dla smaku no i koloru. :oops: :oops: :razz: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Justynko!! Pasta pyszna- ja jednak zamiast tuńczyka dodaję sardynki lub szprotki (w oleju) :grin: no i nie dodaję musztardy- ale następnym razem jak będę robiła to spróbuję dodać! Można też dodać pół drobno pokrojonej czerwonej papryczki. Pysznie smakuje i rewelacyjnie wygląda :razz: Pozdrawiam sredecznie- Kasia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi