jot Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 kapusta kiszona - ugotowania do miękości ziemnieki ugotowanwe boczek wędzony stopiony na piękne skwarki piepra, sól wszystkie składniki wymieszać i podawać z kiełbaska upieczoną na tłuszczuz cebulką nie jestem z Poznania, ale danie mnie i całej rodzince smakuje, najczęściej serwuje je w jednym zdni długiego wekendu majowego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 hej nikt nie spotkał taliego dania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 spokojnie jot :) jest weekend...nie wszyscy siedzą przed komputerami.... a nawiązując do przepisu to ja go osobiście nie znam.....na forum jest kilku użytkowników z Wielkopolski więc pewnie się odezwą wkrótce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łasuch Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 zgłaszam się ze Śląska, u nas danie bardzo popularne, często robię, bo szybko i smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolcia Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Jot ja również kilkakrotnie robiłam to danie.Jest smaczne. Fajnie że wstawiłeś go na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.