ainoh7 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 hey dostałam dwa dorsze zamrozone.. nie sa to filety tylko całe ryby co moge z tym zrobic? jak to przyrzadzic? rozmrozic i na patelnie? jak sie zato zabrac czy ktos wie moze? bede wdzieczna :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 pokroić w dzwonki, przyprawić, obtoczyć w mące i na patelnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elusia Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witam,z calej ryby robi sie to samo co z fileta z tym,ze sie dluzej smazy i sa osci.Mozna tez wyfiletowac,a jak wyjdze filet postrzepiony to zrob kotlety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.