mart Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Doberman bo kukurydza sasiada jest pastewna, ta w sklepach to cukrowa, wpisz w google kukurydza i tam dowiesz sie wiecej,pozdrawiam! Cytuj
wojtus Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 ja robię popcorn na maśle (na jednej trzeciej w glebokim garnku) i wychodzi świetny. dość wolno, w porównaniu z popcornem na oleju, dochodzi do siebie :-( ale nie przypala sie i prawie wszystkie ziarenka zamieniaja s\ie w biale kulki ;] Cytuj
Dany Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 A ja mam takie pytanie czy posmak masła czuć w popcornie kiedy przygotowujesz go w taki sposób? Cytuj
Marta Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Uwielbiam popcorn, ostatnio wyszukałam na allegro BEKONOWY i PAPRYKOWY!!! rewelacja, polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.