Dora35 Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Upiec dowolny biszkopt Masa: 1 litr mleka 1/2 szklanki cukru 1 budyń śmietankowy 1 cukier waniliowy 2 czubate łyżki mąki pszennej 2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej Z podanych składników ugotować bydyń.Zimny zmiksować z 1 margaryną lub masłem i dodać olejek śmietankowy . Biszkopt naponczować na wierzch nałożyć mase do masy powpychać truskawki i na troche do lodówki w między czasie rozpuścic galaretke truskawkową i gdy będzie tężejąca wylać na wierzch ciasta.Odstawić do stężenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.