Skocz do zawartości

Jogobella Owocowa


andy8

Rekomendowane odpowiedzi

Iwonko, a czy najpierw należy ubić samą pianę z białek, a potem dodawać resztę składników, czy wszystko wrzucić do miski i od razu ubijać? Jeszcze poproszę o temperaturkę i czas pieczenia :grin:. Dziękuję za szybką odpowiedź, całusy.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Andy dziękuję za przepis, placek bardzo dobry za który wystawiam najwyższą ocenę i polecam go. Biszkopt miałam cieniutki, upiekłam go z 3 jaj, 3 łyżek cukru, 3 łyżek mąki i 3/4 łyżeczki proszku do pieczenia, mógłby być nawet troszeczkę wyższy. Do masy dodałam całe opakowanie brzoskwiń świeżych i na szczęście wszystkie były dojrzałe, dodać chciałam jeszcze z puszki grapefruity a że były w smaku gorzkie to ze względu na tatę dodałam drobno krojone ananasy z puszki. Szkoda tylko że narazie nie mogę dodawać zdjęć. Jeszcze raz bardzo dziękuję, poprostu pycha i serdecznie pozdrawiam. Na marginesie, ja mam wszechstronne zainteresowania, nie tylko futbol ale każda dyscyplina sportu mnie interesuje i oprócz wszystkich innych zainteresowań codziennie rozwiązuję jedna krzyżówkę dla treningu mojej pamięci. Pozdrowiam Majeczko ja nie pasuję już nawet do żadnego trenera i działacza sportowego, a co mówiąc dopiero o którymś z piłkarzu.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Halinko bardzo się cieszę że smakuje ci ciasto,dziękuję za tak wysoką ocenę,Majeczko przeszukaj nasze forum napewno znajdziesz przepisy na różne biszkopty wybierzesz coś odpowiedniego dla siebie no i lepiej zaopatrzyć się w tortownicę bo tort w prostokątnej blaszce będzie trudno zrobić :grin:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Iwonko, a czy najpierw należy ubić samą pianę z białek, a potem dodawać resztę składników, czy wszystko wrzucić do miski i od razu ubijać? Jeszcze poproszę o temperaturkę i czas pieczenia :wink: .

Dziękuję za szybką odpowiedź, całusy.

Pszepraszam że nie odpisałam wcześniej. Tak Majeczko najpierw ubijasz białka z cukrem i dodajesz po żółtku i nadal ubijasz na końcu dajesz mąkę, proszek i wodę ale jak dasz mąkę to mieszaj łyżką delikatnie żeby nie opadł piekę w tem. 200 st.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.