grumko Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ser feta w marynacie fajne lekkie śniadanie Składniki: 50 g szalotek lub 2 małe cebulki 8 ząbków czosnku 1/2 łyżeczki szałwi! 2 gałązki tymianku lub łyżeczka suszonego 2-3 listki laurowe 400 g sera feta 10 ziarenek czarnego pieprzu 1 szklanka oliwy Czosnek i cebulki obrać, pokroić w cienkie plasterki. Ser pokroić w grube plastry, ułożyć w szklanym naczyniu. Dodać czosnek, cebulę, szałwię, tymianek, listki laurowe i ziarenka pieprzu, zalać oliwą. Odstawić w chłodne miejsce, na co najmniej dwa dni. Smacznego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.