zakalec Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 To jest potrawa mojej mamy, ktora zmodyfikowala fasolke po bretonsku, do znacznie szybszej potrawy patelniowej... Skladniki: - puszka fasolki w ketchupie/sosie pomidorowym - cebula - szynka/kielbasa - moga byc rowniez pieczarki, ewentualnie kukurydza, papryka Przygotowanie: Pokrojone miesko usmayc na patelni. Dodac cebule i dalej smazyc. Potem dodac cokolwiek jeszcze sie chce :wink: . Na koniec dac fasolke z sosem pomidorowym. Wszystko podsmazyc i podawac na goraca z pieczywem lub ziemniakami/frytkami/ryzem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.