Skocz do zawartości

Fasolka A La Po Bretonsku


zakalec

Rekomendowane odpowiedzi

To jest potrawa mojej mamy, ktora zmodyfikowala fasolke po bretonsku, do znacznie szybszej potrawy patelniowej... Skladniki: - puszka fasolki w ketchupie/sosie pomidorowym - cebula - szynka/kielbasa - moga byc rowniez pieczarki, ewentualnie kukurydza, papryka Przygotowanie: Pokrojone miesko usmayc na patelni. Dodac cebule i dalej smazyc. Potem dodac cokolwiek jeszcze sie chce :wink: . Na koniec dac fasolke z sosem pomidorowym. Wszystko podsmazyc i podawac na goraca z pieczywem lub ziemniakami/frytkami/ryzem itp.

post-4778-1239135834_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.