jot Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 jajka ugotowane na twardo i każde z nich obłożone mięsem mielonym przyrządzonym jak na kotkety mielone tak zrobione jajko obtaczamy w bułce tartej i smażymy w głębokim tłuszczu ( mała uwaga: trzeba je dokładnie obłożyć i powiedziałabym nawet grubo, ponieważ mięso podczas smażenia kurczy się i mogą powstać dziury) jajka wystudzić , przekroić na pół i udekorować keczupem i zieleniną PYCHOTA ;) :razz: :cool: :cool: :razz: Cytuj
Gość raczek0 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 o widzę, że są przepisy, które mam w swoich notatkach, aięc nie mogę już wykorzystać do przekazania wszystkim ,ale jajka wysmienite i jak ładnie wygądaja na stole , goście są zachwyceni i w pierwszej kolejności znikają ze stołu :shock: :razz: Cytuj
margaret65 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Witam:) Ja ten przepis znam jako 'Kukułcze gniazdka" i robie go od lat ,stwierdzam,że smakuja super i sa potrawą zwracajaca uwagę -przesyłam moje fotki jak wygladają -pozdrawiam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.