Skocz do zawartości

Pasztet Z Selera


jot

Rekomendowane odpowiedzi

- 1 kg selera -2 cebule -1 pacz. margaryny -3-4 ząbków czosnku -1 szkl. wody -1 szkl. bułki tarteją -6 jaj -2 kostki bulinu grzybowego -sól , piprz seleri cebulę zatrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać wodę, przyprawy, rozdrobniony czosneki margarynę, doprowadzić do wrzeniai gotować na wolnym ogniu 1 godz. Ostudzić. do zimnej masy dodac jajka i bułkę tartą, dobrze wymieszać. foremkę wysmarować tłuszczemi wysypać bułkątartą, nałożyć masę i piec 1,5 godz w temp. 180- 190 st.C. Z podanego przepisu wychodzą 2 foremki dł20- 25 cm.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.