jot Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 - 1 kg selera -2 cebule -1 pacz. margaryny -3-4 ząbków czosnku -1 szkl. wody -1 szkl. bułki tarteją -6 jaj -2 kostki bulinu grzybowego -sól , piprz seleri cebulę zatrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać wodę, przyprawy, rozdrobniony czosneki margarynę, doprowadzić do wrzeniai gotować na wolnym ogniu 1 godz. Ostudzić. do zimnej masy dodac jajka i bułkę tartą, dobrze wymieszać. foremkę wysmarować tłuszczemi wysypać bułkątartą, nałożyć masę i piec 1,5 godz w temp. 180- 190 st.C. Z podanego przepisu wychodzą 2 foremki dł20- 25 cm. Cytuj
basga Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Już był taki przepis a robiłaś ten pasztet z jaka margaryną? Cytuj
jot Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 ja dałam margarynę mleczną :grin: :razz: :shock: Cytuj
jot Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Jakoś nie wpadłmi woko, a wiem, że niektóre osoby nie jadają mięska dlatego polecam :razz: Cytuj
Gość 4gnieszka Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Jestem w posiadaniu tego przepisu już dobre pare latek. I jest rewelacyjny ten pasztecik, polecam :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi