jot Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 -1 szkl. wody -1szkl. oleju - 1/2 szkl.octu -3 łyżeczki przecieru pomidorowego - 3 łyżki cukru - 1 łyżka soli -6-8 ziarenziela angielskiego -3 liście laurowe -4 cebule 1.Wszystki składniki gotować 5 min. 2. Do zaprawyu włożyć wyfiletowane i obrane ze skóry śledzie 3. gotować 10 - 15 min. 4. nie mieszać i odstawić w zimne miejsce do nia następneg 5. smacznego :roll: :razz: :shock: :grin: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zapewne tych śledzi ma być 1 kg?Filety czy całe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 tak tych śledzi ma być 1kg, ale jeśli ktoś chciałby spróbawać to może być ich mniej :roll: Przy filetach mniej pracy :razz: :shock: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosia34 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Dlaczego zielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosia34 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 dlaczego te śledzie nazywają się zielone:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.