Skocz do zawartości

gosia34

Smakowicze
  • Liczba zawartości

    37
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O gosia34

  • Tytuł
    Stały bywalec
  • Urodziny 27.01.1973

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    toruń
  1. Troszke boję się tego sosu, ten ocet jakośmi nie pasuje,ale może moje obawy są przedwczesne,trzeba wypróbować :)
  2. Ja czasami do kremu karpatkowego dodaję galaretkę cytrynową i krem ma wtedy bardzo fajny smaczek:)
  3. U mnie też niestety to danie za bardzo nie wyszło :D
  4. Ciasto zrobiłam i jest naprawdę dobre , ładnie się prezentuje, tylko następnym razem zamiast spirytusu użyję slabszego alkoholu :D
  5. Byłam pełna obaw co do tego ciasta,ale po degustacji wszystkie się rozwiały.To ciacho to poprostu rewelacja ,wszyscy sa nim zachwyceni.Dzięki za super przepis :grin:)
  6. Robię to ciasto od lat i jest bardzo dobre ,tylko ja jeszcze na wierzch układam gruszki lub brzoskwinie i zalewam galaretką poarańczową. :P)
  7. Wygląda cudownie i pewnie tak smakuje,może jeszcze zdradzisz sekret na tę kawę -wygląda równie ciekawie.
  8. gosia34

    Wenus

    Ciasto jest wielkim przebojem w rodzinie i u znajomych, dziękuję Jolanto za wspaniały przepis!!!
  9. gosia34

    Kostka Alpejska

    Czy ktoś już spróbował zrobić to cudo?
  10. Czy pieczarki mają być surowe?
  11. I wyszła wielka klapa,nie wiem co zrobiłam żle ale wyszedł zakalec.Szkoda bo miałam ochotę na kawałek babki,ale zrobiłam jeszcze snikersa i mam nadzieję że chociaż on mi wyjdzie.
  12. gosia34

    Snikers

    Snikers zrobiony , jutro zobaczymy co wyszło. Boję się że będzie twardy!?
  13. gosia34

    Milky Way

    Ciasto zjedzone ,było super dobre. Zamiast polewy posmarowałam wierzch ciasta kremem i posypałam potartą czekoladą.
  14. JA dodałam groszek i kukurydzę ,wyszło super pyszne.
  15. gosia34

    Milky Way

    Ciasto zrobione i już się chłodzi, jutro będzie do porannej kawki.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.