Majeczka_14 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Mam taką propozycję dla Marcina, może zamiast czata lepszym rozwiązaniem jest shoutbox? Nie trzeba się na nim logować ani nic z tych rzeczy, jest łatwiutki w obsłudze a ma funkcje podobne do czata. I co najważniejsze można pisać na nim w każdej chwili nie otwierając żadnych dodatkowych okien. Władzo forum, co o tym myślisz :evil: ? Pozdrawiam. //tutaj link: https://www.shoutmix.com/main/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justhi Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Też się pod tą propozycją podpisuję. Co Pan na to, Panie Marcinie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Mnie też się to podoba :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ja na to jak na lato. ShoutBox uruchomiony - zapraszam do testów, propozycji - może jakieś inne miejsce dla niego? (na razie jest na dole każdej strony). Zawartość shoutboxa odświeża się automatycznie co 10 sekund - nie trzeba odświeżać strony aby widzieć ostatnie wypowiedzi. Aby ręcznie odświeżyć zawartość ShoutBoxa można także kliknąć Odśwież. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Marcin :P Super...tego brakowało :P Wielkie dzięki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ja również dziękuję Marcinie za tę nowość...dzięki temu będzie można poklikać z osobami,które nie mogły wejść na czat :P Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justhi Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Dzięki!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ela52 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Marcin dzieki za shutboxa :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Teraz wszystko jasne 😛 Co weszłam na stronę to nic się nie działo 😛 Już myślałam że przestaliście plotkować 😛 Super dla mnie bomba 😛 Marcinie Dzięki 😛 Majeczko to był świetny pomysł 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doris Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Pomysł z shoutboxem to strzał w dziesiatkę! Super! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam, ja trochę z innej beczki, w shoutboxie widnieje tylko data i godzina napisania wpisu czy nie lepiej było by jeśli ostatnio dodane wpisy były wyświetlane jako napisane (5 minut temu) itp. Żeby to zrobić wystarczy wejść w Global Configuration shoutboxa i zmienić zawartość na tą: Long time format: {--}, %H:%M Today time format: {--} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Niestety widzę że żadnego odzewu ze strony admina, a mam parę fajnych propozycji związanych z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi