Skocz do zawartości

Ryba Po Meksykańsku


Rekomendowane odpowiedzi

-60 dkg płatów pangi -przyprawa kucharek lub vegeta -2 papryki czerwone 30 dkg cebuli 1 puszka ananasa Cebulę zeszklić na oliwie dodać paprykę pokrojoną w kostkę a na końcu ananasy też w kostkę.Dodać 2 łyzki kethupu pikantnego, 1 łyżeczkę koncentratu pomidorowego. Sos ma być słodko-kwaśny, musicie sami go doprawić jeżeli będzie za mało pikantny czy słodki. Rybę pokroić w kawałki opruszyć mąką i usmażyć. Usmażoną rybę zalać ciepłym sosem i odstawić do przestygnięcia. Najlepiej smakuje na drugi dzień. Jest lepsza od ryby po grecku :razz:

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.