monia79 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 2 puszki tuńczyka w sosie własnym puszka kukurydzy 1,5szkl ryżu 1 cebula pęczek natki pietruszki sól, pieprz do smaku majonez (ilość wg uznania) Tuńczyka osączyć z zalewy, rozdrobnić. Ryż ugotować na sypko i ostudzić, cebule drobno posiekać. Posiekać natkę pietruszki. Tuńczyka, kukurydzę, ryż, cebulę i natkę wymieszać razem dodać majonez doprawić solą i pieprzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.