apsik Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 SKłADNIKI 1pierś z kurczaka-jeżeli mała to mogą być dwie 1 puszka kukurydzy 1 puszka czerwonej fasoli 2-3 pomidory 3 ogórki średnie-zielone kawałek pora do smaku Pierś ugotować i pokroić w drobną kostkę. Pomidory obrać ze skórki,ogórki również i wszystko pokroić ,dodać resztę składników,dodać por ,majonez i sałatka gotowa. Najlepiej przed podaniem schłodzić. Polecam i pozdrawiam. Cytuj
Nika1990 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Hmm brzmi nawet smacznie :P Moze ja zrobię :P A myślisz, że zamiast majonezu nada sie tutaj jogurt? Cytuj
basga Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Oczywiście że majonez możesz zastąpić jogurtem. Cytuj
apsik Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Ja też myślę Niko ,że Basia ma rację,ale majonezu nie trzeba dużo bo pomidory i ogórki puszczą swój sok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi