Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
zakalec

Galareta

Rekomendowane odpowiedzi

A ja kiedys mialam straszna ochotke na galarete z kurczaka. Wiec ugotowalam taki pyszny rosolek... kurczaczek, marcheweczka, groszek... A tu widze, ze nie mam zelatyny... Polecialam do sklepu i nie moglam (Anglia) znalezc jako takiej... W koncu znalazlam taka, co mi wygladala na zelatyne, tylko miala owoce narysowane... Stwierdzilam, ze nawet jakby miala to byc owocowa galaretka, to jak dodam tylko troszeczke (a zdecydowanie pisalo, ze jest bez cukru), to powinno 'skrzepnac' maja galarete... Efekt byl niejadalny... Galareta sie nie skrzepnela a w dodatku okropnie smakowala i miala ochydny czerwonawy kolor...

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.