Kasiulek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Przepis pochodzi z gazetki Knorra Składniki: * 2 opakowania zupy chińskiej Knorr * 150 g piersi z kurczaka * 100 g cukinii * 100 g szparagów * 3 łyżeczki oleju * łyżeczka zielonego Delikatu Knorr * pieprz cayenne (do smaku) Przygotowanie: Zupę chińską Knorr przygotować według przepisu na opakowaniu. Piersi z kurczaka pokroić w kostkę, podsmażyć na połowie rozgrzanego oleju, a następnie posypać Delikatem Knorr. Cukinię pokroić w paski, podsmarzyć na pozostałym oleju. Szparagi obrać , pokroić na 2-centymetrowe kawałki, ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Mięso i warzywa dodać do zupy, a całość doprawić do smaku pieprzem cayenne. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.