Skocz do zawartości

Zupa Chińska


Kasiulek

Rekomendowane odpowiedzi

Przepis pochodzi z gazetki Knorra

Składniki:

* 2 opakowania zupy chińskiej Knorr

* 150 g piersi z kurczaka

* 100 g cukinii

* 100 g szparagów

* 3 łyżeczki oleju

* łyżeczka zielonego Delikatu Knorr

* pieprz cayenne (do smaku)

Przygotowanie:

Zupę chińską Knorr przygotować według przepisu na opakowaniu. Piersi z kurczaka pokroić w kostkę, podsmażyć na połowie rozgrzanego oleju, a następnie posypać Delikatem Knorr. Cukinię pokroić w paski, podsmarzyć na pozostałym oleju. Szparagi obrać , pokroić na 2-centymetrowe kawałki, ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Mięso i warzywa dodać do zupy, a całość doprawić do smaku pieprzem cayenne.

Smacznego!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.