Kasiulek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zupa Minestrone Składniki: * 2 opakowania włoskiej zupy jarzynowej Minestrone Knorr * 150 g piersi z indyka * 100 ml śmietany 30-proc. * pęczek szczypiorku * 2 kostki rosołu z kury Knorr * pół łyżeczki zielonego Deliktu Knorr * litr wody * pieprz (do smaku) Przygotowanie: Zupę jarzynową przygotować według przepisu. Pierś z indyka zemleć, dodać Delikat Knorr i pieprz. Do mięsa powoli dodawać śmietanę, mieszając intensywnie do uzyskania jednolitej masy. Wodę zagotować , dodać kostki rosołu Knorr. Na wrzący rosół kłaść łyżeczką masę mięsną. Gdy kuleczki wypłyną , dodać do zupy Minestrone. Przed podaniem posypać posiekanym szczypiorkiem. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.