Kasiulek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zupa Minestrone Składniki: * 2 opakowania włoskiej zupy jarzynowej Minestrone Knorr * 150 g piersi z indyka * 100 ml śmietany 30-proc. * pęczek szczypiorku * 2 kostki rosołu z kury Knorr * pół łyżeczki zielonego Deliktu Knorr * litr wody * pieprz (do smaku) Przygotowanie: Zupę jarzynową przygotować według przepisu. Pierś z indyka zemleć, dodać Delikat Knorr i pieprz. Do mięsa powoli dodawać śmietanę, mieszając intensywnie do uzyskania jednolitej masy. Wodę zagotować , dodać kostki rosołu Knorr. Na wrzący rosół kłaść łyżeczką masę mięsną. Gdy kuleczki wypłyną , dodać do zupy Minestrone. Przed podaniem posypać posiekanym szczypiorkiem. Smacznego! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.