Skocz do zawartości

Ryba w sosie brzoskwiniowym


oligot

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 6 kostek rybnych lub filetów rybnych 1 puszka brzoskwiń, 3 cebule, 1 mały słoik ketchupu, róznokolorowe papryki -2 szt. Rybę usmażyć w panierce z bułki tartej, ułożyć na dnie półmiska. Usmażyć cebulę pokrojoną w półtalarki, zalać syropem z brzoskwiń, dodać pokrojoną w kostkę paprykę (ja obieram jeszcze ze skórki), dusić do miękkości. Dodać pokrojone w kostkę brzoskwinie i ketchup. Chwilę pogotować. Zalać filety rybne, odstawić. Najlepsze są następnego dnia. ;-)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.