Skocz do zawartości

Pasta Jajeczna Z Sardynkami


grumko

Rekomendowane odpowiedzi

Pasta jajeczna z sardynkami

SKŁADNIKI: 4 jajka ugotowane na twardo ( rozdzielone na żółtka i białka ), puszka sardynek w oleju, mała cebula, 2-3 łyżki majonezu, po łyżce posiekanego szczypiorku oraz drobniutko pokrajanej czerwonej i żółtej papryki, sól i pieprz

SPOSÓB WYKONANIA: Sardynki rozgnieść z olejem, utrzeć z żółtkami, majonezem, solą i pieprzem, wymieszać z drobno posiekanymi białkami, cebulą, szczypiorkiem i papryką i schłodzić.

post-5244-1186990818_thumb.jpg

Smacznego!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.