grumko Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Kurczak z papryką i czosnkiem Tak się u nas przyjęło, że kiedy jesteśmy w Grecji to robię takiego kurczaka. Biorę 4 udka z kurczaka, które zalewam białym wytrawnym winem wymieszanym w proporcji 1:1 z bulionem z kostki. Dodaję do tego całą główkę czosnku i 2 - 3 papryki. Całość duszę do miękkości kurczaka. Smacznego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.