Skocz do zawartości

Omlet Wiosenny - Omeleta Aniksiatiki


grumko

Rekomendowane odpowiedzi

Omlet wiosenny - Omeleta aniksiatiki

SKŁADNIKI: 2 duże cebule, 4 łyżki masła, 6 jaj, natka pietruszki, koperek, sól, pieprz

SPOSÓB WYKONANIA: Podsmażyć na maśle drobno posiekaną cebulę na kolor złocisty. Dorzucić co najmniej 2 łyżki drobno posiekanego koperku, posolić, oprószyć pieprzem. Wymieszać. Wlać jaja, dokładnie wymieszać i smażyć omlet z dwóch stron. Gotowy posypać posiekaną natką pietruszki.

post-5244-1191913284_thumb.jpg

Smacznego!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.