Gość Magus Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Co można dodać do wody aby ryż po ugotowaniu miał barwę zieloną? Bo o ile żółty, biały i czerwony kolor da się uzyskać bez zbytnich problemów to zielony sprawia pewien problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Może szpinak :P ale nie wiem czy to coś da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.