Skocz do zawartości

Surówka Z Białej Rzepy


grumko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Surówka z białej rzepy

SKŁADNIKI: 1 biała rzodkiew-sopel, śmietana 12%, 1-2 łyżeczki, cukru, sól

SPOSÓB WYKONANIA: Rzodkiew obrać, zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Dodać kilka łyżek śmietany, wymieszać. Doprawić do smaku cukrem i solą.

post-5244-1193039011_thumb.jpg

Smacznego!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.