AnnaK Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Przepis dostałam od koleżanki.Wielokrotnie wypróbowałam i polecam. 1 duży kurczak 1 kg grubej soli 1 kg mąki woda przyprawa do kurczaka Z mąki,soli i wody zagnieść elastyczne nielepiące się do rąk ciasto.Kurczaka natrzeć przyprawą i szczelnie oblepić ciastem.Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok.90min.w 190st.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ania a co z tym ciaste po upieczeniu kurczaka?! Zjada się je- wydaje mi się, że będzie bardzo słone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Zapomniałam dopisać.Po upieczeniu należy rozbić skorupkę i wyrzucić.Kurczak napewno nie będzie słony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 :?: no tak myślałam, że nie je się tej skorupy ;) Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.