BeaGa 1 Napisano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 - 2 podwójne piersi kurczaka - 20 dkg szynki (plasty grube) - 10 jaj - 8 bułek - 1 szkl. mleka - pęczek pietruszki - 1 kostka margaryny - gałka muszkatołowa - vegeta, sól, pieprz Mięso i wędlinę pokroić w kostkę, przyprawić wegetą. Bułki pokroić w kostkę, zalać gorącym mlekiem. Do bułki wsypać popiekaną pietruszkę, dodać utatą gałkę muszkatołową. Utrzeć margarynę z żołtkami, dodać do bułki, wymieszać. Dodać mięso, doprawić solą i pieprzem do smaku. Na końcu dodać pianę z białek. Masę wylać do brytfanki. Piec 80 minut pod przykryciem, potem 20 minut bez przykrycia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IGA 1 Napisano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Przepis wydaje mi się bardzo ciekawy. Wypróbuje gey tylko rodzinka zjedzie z wakacji. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.